Contact

Posted in Uncategorised.

DATE FIRMA

SEDIU ORAR CONTACT

SC ROLLOTEC SRL
Nr. înreg: J19/518/97
Cod fiscal: RO 10059102

 • Str. Principala Nr. 205/A
  537290 -Secuieni jud. Harghita
L - V 7:30 - 16:30
Weekend Inchis
 • +40 266 244 812
  +40 266 244 882
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Selectati zona:

 

Politica referitoare la calitate

Posted in Uncategorised.

POLITICA REFERITOARE LA CALITATEdekra

 

Implementarea propriei politici de calitate se bucură de o atenţie deosebită din partea echipei manageriale. Având în vedere concurenţa şi specificul activităţilor în domeniul fabricaţiei şi montării produselor de tehnică de umbrire, suntem conştienţi că în perioada care urmează caracteristica cea mai importantă a produselor noastre trebuie să fie calitatea.

 

Prin urmare, misiunea organizaţiei noastre este:

 

 • §Realizare unor lucrări şi produse, competitive sub aspectul raportului calitate - preţ,
 • §A fi în top pe piaţa de profil şi partenerul preferat ai furnizorilor,
 • §Obţinerea unui grad ridicat de satisfacţie a clienţilor noştri,
 • §Asigurarea dezvoltării şi profitabilităţii organizaţiei pe termen lung.

 

Această misiune dorim să o îndeplinim prin satisfacerea cerinţelor şi prin implementarea, menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a eficacităţii sistemului de management al calităţii în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008.

 

 

Secuieni

30.08.2012

Administrator 

Sebők Levente

DESPRE NOI

Posted in Uncategorised.

Societatea noastră a fost infiintata în anul 1997, şi are ca obiect de activitate fabricarea, comercializarea şi montarea produselor de protecţie solară. Experienţa acumulată, echipa alcătuită din profesionişti, cât şi utilizarea semifabricatelor şi componentelor provenite de la cunoscuţi şi apreciaţi producători din Germania, Franţa, Italia şi Ungaria ne ajută să oferim clienţilor şi colaboratorilor noştrii produse şi servicii de înaltă calitate.

Suntem distribuitorul şi partenerul firmei germane Warema, acesta fiind cel mai de seamă fabricant de produse de umbrire din Europa. Importăm ca produse finite o gamă largă de parasolare şi storuri.

Automatizările, motoarele electrice şi dispozitivele de comandă microelectronice folosite la produsele Rollotec provin de la firme de renume ca Somfy, Geiger, Becker, Rojaflex. 
De la începutul activităţii am avut convingerea, că satisfacţia maximă a clientului este condiţia primară de a rămâne pe piaţă, şi de a face faţă concurenţei. De aceea, lângă faptul că oferim produse şi servicii de calitate, punem accent pe informarea corectă a clienţilor şi colaboratorilor, pe respectarea termenelor de livrare şi calitatea montajului. Clienţii noştrii beneficiază de garanţie de 24 luni, iar după expirarea termenului de garanţie beneficiază de service post-garanţie.

Contactul direct cu clienţii noştrii este important pentru noi, de aceea ne deplasăm oriunde în ţară, pentru a efectua măsurătorile, montajul şi service-ul produselor noastre. Totodată asigurăm şi informaţiile necesare în legătură cu modul de utilizare si întreţinere a produselor.

În fiecare an suntem prezenţi, ori ca exponanţi ori ca vizitatori, la toate târgurile şi expoziţiile internaţionale din domeniul tehnicii de umbrire.

Putem afirma că avem deja un renume în domeniul nostru de activitate, mulţi clienţi adresându-ne tocmai pentru că suntem profesionişti.

Din 2013 am implementat în firmă un sistem de management al calităţii, conform standardului SR EN ISO 9001:2008, managementul luând angajamentul de a satisface în continuare cerinţele clienţilor, a prevederilor legale şi totodată pentru menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a sistemului de management şi a activităţii firmei.

Printre lucrările de referinţă putem aminti o serie de proiecte de amploare şi am avut onoarea de a satisface dorinţele a mii de clienţi Rollotec.

Datorită evoluţiei şi diversificării nevoilor personale ale clienţilor, firma noastră îşi dezvoltă produsele în continuu.

Date firma

SC ROLLOTEC SRL
Nr. înreg: J19/518/97
Cod fiscal: RO 10059102

Sediu

 • Str. Principala Nr. 205/A
  537290 -Secuieni jud. Harghita

 

Orar

L - V 7:30 - 16:30
Weekend Inchis

Contact

 • +40 266 244 812
  +40 266 244 882
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.