Despre noi

Despre noi

Societatea noastră a fost infiintata în anul 1997, şi are ca obiect de activitate fabricarea, comercializarea şi montarea produselor de protecţie solară. Experienţa acumulată, echipa alcătuită din profesionişti, cât şi utilizarea semifabricatelor şi componentelor provenite de la cunoscuţi şi apreciaţi producători din Germania, Franţa, Italia şi Ungaria ne ajută să oferim clienţilor şi colaboratorilor noştrii produse şi servicii de înaltă calitate.

Politica referitoare la calitate

Implementarea propriei politici de calitate se bucură de o atenţie deosebită din partea echipei manageriale. Având în vedere concurenţa şi specificul activităţilor în domeniul fabricaţiei şi montării produselor de tehnică de umbrire, suntem conştienţi că în perioada care urmează caracteristica cea mai importantă a produselor noastre trebuie să fie calitatea.

 

Te putem ajuta?

contactează-ne

Date firma

ROLLOTEC S.R.L.
Nr. înreg: J19/518/97
Cod fiscal: RO 10059102

Sediu

Nr. 205/A
537290 -Secuieni 
jud. Harghita

Orar

L - V: 7:30 - 16:30
Weekend:  Închis

Contact

Tel.: +40 266 244 812

E-mail:
rollotec@rollotec.ro

Acest site foloseste cookie.
Site-ul nostru folosește modulele cookie pentru a îmbunătăți experiența de utilizare, a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții pentru rețelele sociale și pentru a analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii