Despre noi

Despre noi

Societatea noastră a fost infiintata în anul 1997, şi are ca obiect de activitate fabricarea, comercializarea şi montarea produselor de protecţie solară. Experienţa acumulată, echipa alcătuită din profesionişti, cât şi utilizarea semifabricatelor şi componentelor provenite de la cunoscuţi şi apreciaţi producători din Germania, Franţa, Italia şi Ungaria ne ajută să oferim clienţilor şi colaboratorilor noştrii produse şi servicii de înaltă calitate.

Suntem distribuitorul şi partenerul firmei germane Warema, acesta fiind cel mai de seamă fabricant de produse de umbrire din Europa. Importăm ca produse finite o gamă largă de parasolare şi storuri.

Automatizările, motoarele electrice şi dispozitivele de comandă microelectronice folosite la produsele Rollotec provin de la firme de renume ca Somfy, Geiger, Becker, Rojaflex. 
De la începutul activităţii am avut convingerea, că satisfacţia maximă a clientului este condiţia primară de a rămâne pe piaţă, şi de a face faţă concurenţei. De aceea, lângă faptul că oferim produse şi servicii de calitate, punem accent pe informarea corectă a clienţilor şi colaboratorilor, pe respectarea termenelor de livrare şi calitatea montajului. Clienţii noştrii beneficiază de garanţie de 24 luni, iar după expirarea termenului de garanţie beneficiază de service post-garanţie.

Contactul direct cu clienţii noştrii este important pentru noi, de aceea ne deplasăm oriunde în ţară, pentru a efectua măsurătorile, montajul şi service-ul produselor noastre. Totodată asigurăm şi informaţiile necesare în legătură cu modul de utilizare si întreţinere a produselor.

În fiecare an suntem prezenţi, ori ca exponanţi ori ca vizitatori, la toate târgurile şi expoziţiile internaţionale din domeniul tehnicii de umbrire.

Putem afirma că avem deja un renume în domeniul nostru de activitate, mulţi clienţi adresându-ne tocmai pentru că suntem profesionişti.

Din 2013 am implementat în firmă un sistem de management al calităţii, conform standardului SR EN ISO 9001:2008, managementul luând angajamentul de a satisface în continuare cerinţele clienţilor, a prevederilor legale şi totodată pentru menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a sistemului de management şi a activităţii firmei.

Printre lucrările de referinţă putem aminti o serie de proiecte de amploare şi am avut onoarea de a satisface dorinţele a mii de clienţi Rollotec.

Datorită evoluţiei şi diversificării nevoilor personale ale clienţilor, firma noastră îşi dezvoltă produsele în continuu.

 

Te putem ajuta?

contactează-ne

Date firma

ROLLOTEC S.R.L.
Nr. înreg: J19/518/97
Cod fiscal: RO 10059102

Sediu

Nr. 205/A
537290 -Secuieni 
jud. Harghita

Orar

L - V: 7:30 - 16:30
Weekend:  Închis

Contact

Tel.: +40 266 244 812

E-mail:
rollotec@rollotec.ro

Acest site foloseste cookie.
Site-ul nostru folosește modulele cookie pentru a îmbunătăți experiența de utilizare, a personaliza conținutul, pentru a oferi funcții pentru rețelele sociale și pentru a analiza traficul. Faceți clic mai jos pentru a fi de acord cu utilizarea acestei tehnologii